Kontaktujete nás
+420 605 238 493
Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Prodejce:
realitní makléř: Michal Kubát
Michal Kubát
telefon: +420 732 122 525
michal.kubat@kontaktservis.cz

K nezávaznému kontaktování stačí pouze vyplnit formulář:

* Vaše jméno a příjmení
* Email pro odpověď
* Telefon
* Váš vzkaz
 
Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů  

Prostorný RD 5kk v Žimuticích

Popis nemovitosti:

V zastoupení klienta si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi precizně postavený rozlehlý rodinný dům o dispozici 5kk v obci Žimutice nedaleko Týna nad Vltavou. Dům se nachází v ulici s převážně novou výstavbou a má velký, takřka rovinatý pozemek o výměře 1.113 m2. Dům samotný stojí na zastavěné ploše o výměře 136 m2. Majitelé dbali na kvalitu, a tak je hrubá stavba převážně z materiálů od firmy HELUZ s thermoizolační omítkou, fasádou a okny s trojskly.

Stav domu je opravdu perfektní a udržovaný, jen těžko na něm najdete nějakou vadu. Nový majitel může okamžitě bydlet a nemusí řešit žádné další náklady, nedodělky, či opravy.


V přízemí domu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, spižírna, dále ložnice, koupelna se sprchovým koutem a technická místnost se vstupem do garáže. Z garáže vyjdeme zadním vchodem ke krytému rohovému posezení.

V prvním patře domu jsou tři pokoje, šatna a opravdu velká koupelna s rohovou vanou. Podlahy v domě jsou pokryty převážně keramickou dlažbou a v pokojích marmoleem.

Celý pozemek je oplocený a kromě domu s garáží na něm stojí ještě pergola s dostatečným posezením pro početné návštěvy a samozřejmě kůlna pro uschování dřeva a zahradního nářadí.


Dům je vytápěn tepelným čerpadle a krbovou vložkou – rozvod tepla zajišťuje v přízemí podlahové topení a v 1. patře radiátory. Elektřina je zavedena 230/380W, voda je obecní a kanalizace je svedena do obecního řádu.


V obci se nachází mateřská i základní škola, obchod a restaurace. Veškerá další občanská vybavenost se nachází v 8 km vzdáleném Týně nad Vltavou. Krajské město České Budějovice je vzdáleno 30 km a Veselí nad Lužnicí 16 km.


Na koupi nemovitosti Vám zajistím výhodný hypoteční úvěr. Pro více informací a případný termín prohlídky kontaktujte makléře zakázky Michal Kubáta.

Cena: 8.980.000 ,-
Včetně právního servisu, Včetně provize
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
MK-7468
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
29.8.2024
Plocha pozemku:
1113 m2
Plocha podlahová:
193 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
En. náročnost:
141.6 kWh/m2/rok
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 12' 12.440"N, 14° 30' 54.942"E