Kontaktujete nás
+420 605 238 493
Celkem 44 fotografií, zobrazit všechny

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Prodejce:
realitní makléř: Tomáš Malina
Tomáš Malina
telefon: +420 733 664 509
tomas.malina@kontaktservis.cz

K nezávaznému kontaktování stačí pouze vyplnit formulář:

* Vaše jméno a příjmení
* Email pro odpověď
* Telefon
* Váš vzkaz
 
Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů  

Nabízíme k prodeji velice hezký rodinný dům 5+kk s garáží v lokalitě Novohradských hor - Rapšach - Spáleniště.

Popis nemovitosti:

V exkluzivním zastoupení klienta vám nabízíme ke koupi novostavbu nízkoenergetického jednopodlažního domu s prakticky využitelným prostorem a rozlehlým rovinatým pozemkem.

Prožít si život v klidném a malebném prostředí je možné v této novostavbě rodinného domu, který se nachází v lokalitě Spáleniště v obci Rapšach. Dům je postaven na rovinatém pozemku o rozloze 1.133 m2, nabízí terasu o ploše 25 m2 a 2 parkovací místa včetně garáže. Jedná se o cihlovou novostavbu s užitnou plochou 164 m2.

Teplo a pohodlí ve vile zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda, které zaručuje úsporný provoz a krb, který dodá interiéru příjemné sálavé teplo. Pro milovníky krásných interiérů nabízíme možnost vlastního výběru zařízení domu dle vlastních představ. V základu použité kvalitní materiály při výstavbě a velkorysé prostory domu dodávají domovu exkluzivní atmosféru.

Rodinný dům je koncipován do dvou podlaží, přízemí a první patro v podkroví. Ve spodní části se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu s nádherným výhledem do krajiny. Koupelna je vybavená sprchových koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Z koupelny je přímý vstup do technické místnosti, která je vhodná pro uložení např. pračky a sušičky. Kotelna je samostatnou místností s akumulační nádrží na teplou vodu a zadními servisními dvířky ke krbu. Spolu se schodištěm do prvního podlaží jsou místnosti přístupné z chodby, která je za vstupními dveřmi domu.

První podlaží domu nabízí čtyři pokoje a prostornou moderní koupelnu s vanou, sprchovým koutem, skříňkou se dvěma umyvadly a samostatnou toaletou.

Nad schodištěm jsou podhledové výklopné schůdky umožňující vstup na půdu.

Poloha domu přímo vyzývá k výletům do přírody a relaxaci. Dojezdová vzdálenost do Třeboně je 25 km a plná občanská vybavenost je k dispozici v 8 km vzdáleném Suchdole nad Lužnicí. Nedaleko se nachází pískovny pro koupání, ideální pro milovníky vodních radovánek.

Okolí Rapšachu je také rájem houbařů a sběračů borůvek, a nabízí mnoho cyklostezek a turistických tras pro aktivní odpočinek. Lokalita je velmi vyhledávaná pro relaxaci a klidný život v blízkosti hranic s Rakouskem. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si osobní prohlídku!

Aktuálně: Dům je ve fázi hotových omítek, hrubé fasády a vylitých betonových podlah.

Nepřehlédněte!
Jedná se o dům aktuálně ve výstavbě s předpokládaným termínem dokončení do 31.12.2024. Na­focený dokončený a níže popsaný dům je VZOROVÝ prostorově identický s nabízeným domem. V případě zájmu, je možné si individuálně specifikovat použité podlahové materiály, obklady či sanitu. (Krb, terasa s chodníčky a zahradní úpravy jsou vedeny jako klientské změny).

Cena: 7.820.000 ,-
Včetně právního servisu, Včetně provize
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
TM-7397
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
K nastěhování od:
28.8.2024
Plocha pozemku:
1133 m2
Plocha terasy:
25 m2
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Betonová, asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Spáleniště, Rapšach, okres Jindřichův Hradec